Certificeringen

Certificeringen

In de hele geschiedenis van Electra Brandt staat kwaliteit centraal. Al toen oprichter Willem Brandt in zijn kleine technische werkplaats aan de Leidse Oude Varkenmarkt zijn diensten aanbood en ook vandaag de dag nog, nu Electra Brandt is uitgegroeid tot een bloeiende, eigentijdse onderneming. Kwaliteit als betrouwbare basis is voor ons het uitgangspunt bij alles wat we doen!

Kwaliteit centraal voor uw bedrijfsprocessen

Bij Electra Brandt is ons streven een bijdrage te leveren aan de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Dit streven is voor ons een helder richtpunt waar we al onze handelingen op baseren. Wij zijn honderd procent doordrongen van het feit dat de producten of diensten die u bij ons afneemt van essentieel belang zijn voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. In de praktijk vertaalt dit besef zich op verschillende manieren.  Allereerst kiezen wij als het gaat om de producten die wij leveren alleen voor topmerken en -producten waar wij helemaal achter kunnen staan. Alle producten die u bij ons vindt, hebben in feite het ‘Electra Brandt’-keurmerk, en rekent u maar dat wij kritisch zijn! Schaft u bij ons bepaalde producten aan, dan bent u dus altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kwalitatief hoogwaardige reinigingssystemen van Nilfisk-ALTO, professionele gereedschappen van Facom , filtersystemen van Fleetguard en veerstartmotoren van Startwell. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken!

Optimaal profijt van product of dienst

Behalve dat wij u uitsluitend de best denkbare producten bieden, kunt u bij ons ook een deskundig verkoopadvies verwachten; een topproduct doet immers alleen zijn werk op de juiste plek. Met onze jarenlange expertise kunnen we u voorzien van een gedegen advies over de beste toepassing van onze producten. Hebt u eenmaal een product bij Electra Brandt aangeschaft of een dienst afgenomen, dan nog kunt u op ons rekenen. Wat ons betreft begint een belangrijk deel van ons werk namelijk pas daarná: om onze bijdrage aan uw continuïteit te leveren, zetten wij alles in het werk om u uw investering optimaal te laten benutten! Onze specialisten én onze werkprocessen zijn dan ook volledig gericht op het leveren van kwaliteit, zekerheid en efficiency. Dat wij gecertificeerd zijn volgens de nieuwste ISO-normering, spreekt daarbij wat ons betreft voor zichzelf. Net als dat alle gereviseerde en gerepareerde apparaten volgens officiële specificaties worden gecontroleerd en getest.

Electra Brandt als uw professionele partner

Of het nu gaat om producten of diensten, bij Electra Brandt draait alles om kwaliteit – een betrouwbare basis voor uw bedrijfsprocessen! Wilt u weten hoe Electra Brandt u met raad en daad terzijde kan staan als het gaat om uw bedrijfsprocessen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen!

Geautoriseerd distributeur van:

Woodward L'Orange logo