Kwailteit & Waardering

Uw waardering voor onze verdiensten telt

Bij Electra Brandt streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en de beste service. Dat ons streven zijn vruchten afwerpt, blijkt wel uit de diverse certificeringen en oorkondes die wij voor ons werk ontvingen. Uiteraard zijn dit geweldige opstekers voor ons bedrijf als geheel, maar ook voor onze individuele medewerkers. Zij zijn het immers die er dag in dag uit keihard aan werken om het u als klant zoveel mogelijk naar de zin te maken!

Woodward L’Orange-certificering

Bijzonder trots zijnwij als onderneming op onze Woodward L’Orange-certificering. Woodward L’Orange-injectiesystemen vindt u terug op o.a. (Caterpillar) MAK-, MAN-, Wärtsilä-, Pielstick-, Deutz MWM-, Rolls Royce-, Bergen Diesel- en MTU-motoren. Woodward L’Orange overhandigde Electra-Brandt dit certificaat na een uitvoerige bedrijfsaudit. De toekenning van het certificaat houdt in dat Electra Brandt voldoet aan alle eisen die Woodward L’Orange stelt aan kwaliteit, communicatie, doorlooptijden et cetera.  

Bij ons kunt u dus terecht voor spare parts voor uw brandstofinspuitsystemen, maar ook voor een volledige overhaal van uw injectoren en brandstofpompen.

ISO 9001-2015-certificering

Al sinds 1995 zijn wij ISO-gecertificeerd. Om deze certificering te behouden, toetsen en verbeteren wij ons kwaliteitsmanagementsysteem steeds opnieuw. Concreet is ons kwaliteitsmanagement van toepassing op de volgende zaken:

  • Reparatie en afstellen van dieselbrandstof inspuitsystemen en componenten
  • Reparatie en wikkelen van elektromotoren en generatoren, inclusief NEN3140-keuring van elektrisch handgereedschap en mobiele machines
  • Verkoop van inspuitapparatuur, hogedrukreinigers en filterapparatuur voor brandstof, olie en lucht
  • Onderhoud en reparatie van koeltechnische apparatuur voor de automotive markt

Uw waardering weegt het zwaarst

Zoals u aan onze certificeringen ziet, kan Electra Brandt bogen op de nodige verdiensten en we kunnen ons voorstellen dat onze certificaten voor u als het ware een keurmerk zijn. Uiteraard zijn wij trots op deze erkenning van onze dienstverlening, maar uiteindelijk is er maar één oordeel dat voor ons bewijst dat we nog altijd op de goede weg zijn: dat van u als onze klant! Het is uw waardering waar we het voor doen. Als u onze meerwaarde erkent, vervullen wij immers onze missie: met onze verdiensten een bijdrage leveren aan de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Wij beschouwen uw waardering als onze grootste verdienste! Nader kennismaken met onze concrete verdiensten? Bel of mail ons en we komen graag met u in gesprek!

Geautoriseerd distributeur van:

Woodward L'Orange logo